Kontakt

Team INSTRUO AS

Team INSTRUO AS

Team.no og INSTRUO AS valgte 01.01.2019 å inngå samarbeid om etterutdanning av yrkessjåfører og INSTRUO AS kjøpte da opp 50% av Team.no. Dette for å bygge selskapet videre med ny daglig leder og nye eiere i nyoppussa lokaler i tidligere Tine Meieri på Voll. Team.no har lang erfaring i opplæring av yrkessjåfører i Sandnes, og INSTRUO AS som først etablerte seg i Sandeid og Haugalandet, valgte også å opprette en avdeling i Sandnes. Mange likhetstrekk mellom INSTRUO og Team.no sin målsetting om å lage til de beste kurstilbud for transportbransjen, ble løsningen å slå sammen aktiviteten og fortsette sammen for å nå dette målet. Derfor er nå navnet endret fra Team.no til Team INSTRUO AS og ny adresse på Voll, nærmere bestemt Vollveien 40 hvor vi tilbyr kurs i flotte nyoppussa lokale, hvor vi også har gode parkeringsmuligheter, og stor plass til praktiske oppgaver ute.

Ta kontakt

Kommende kurs

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Team INSTRUO AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Team INSTRUO AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn